L'Auditori del Centre Polivalent acull la cantata 'La Força que mou l'Univers' a càrrec de l'Escola Municipal de Música d'Abrera i el Cor Pailebot d'Arenys de Mar



L'Auditori del Centre Polivalent del Rebato va acollir un gran nombre d'assistents que van gaudir de l'emoció i la companyonia de la música i les veus de les nenes i nens integrants de l'Escola Municipal de Música d'Abrera i el Cor Pailebot d'Arenys de Mar. La cantata explica el viatge de l'Ars per diferents mons a la recerca dels seus amics, que com ell pateixen el silenci dels seus pares.
 
La cantata va tenir lloc el diumenge 15 de desembre passat a les 12 h a l'Auditori del Centre Polivalent del Rebato, que estava ple de gom a gom de familiars i amics i amigues de les nenes i nens integrants de l'Escola Municipal de Música d'Abrera i el Cor Pailebot d'Arenys de Mar, a banda de veïns i veïnes d'Abrera. A l'acte també hi va assistir la regidora d'Educació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, que en declaracions als companys de Ràdio Abrera va explicar que "avui hem compartit una jornada esplèndida amb el Cor infantil Pailebot d'Arenys de Mar i la nostra Escola de Música i ens han oferit la cantata 'La força que mou l'Univers' que parla sobre els valors de la música. Vull agrair
sobretot a l'Escola de Música la feina que fan tot l'equip docent i directiu i a totes i tots els nens i nenes i alumnat en general la feina que fan dia a dia i que en un dia com avui es pugui posar en valor i oferir a un públic, que ens ho hem passat molt bé. Enhorabona!".



Per la seva part, el director de l'Escola Municipal de Música d'Abrera, Jordi Campos, va fer una valoració molt positiva de l'acollida de la cantata conjunta que van oferir-nos diumenge passat: "ha sigut una experiència nova, el primer intercanvi que fem com a escola i que ens ha portat moltes coses; de fet en el camp del teatre hem treballat molt més amb la col·laboració del cor Pailebot i ja teníem pensat un espectacle més teatral i el Pep Mestres d'Arenys de Mar ens ha ajudat molt en la formació d'aquest moviment escènic, dels personatges, de com van apareixent i desapareixent els mons pels quals l'Ars està buscant la força que mou l'Univers".

Per les integrants del Cor Pailebot d'Arenys de Mar, l'Alba Fernández i la Cèlia Buscà també fan una valoració positiva de l'experiència d'intercanvi, ja que "estem bastant contents perquè de cara al futur els nens i nenes també van aprenent bastant de la vida musical, per anar veient com es munta tot, com funcionen els assajos, perquè hem fet bastants. També vam fer una trobada a Castelldefels que va ser molt divertida i ens ho vam passar molt bé, i la idea era jugar, dinar, passar estona plegats per establir més vincles i així deixar que l'escena s'impregni amb aquest color".



Aquí podeu veure totes les fotos.

Font: Ajuntament d'Abrera


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes