ESTADA MUSICAL i DE LLEURE a CAL GANXO



ÀLBUM DE FOTOS 

El passat dissabte 30 de novembre prop de 50 alumnes d'entre 5 i 17 anys de l'escola de música van participar en una Estada Musical i de lleure a la Casa de Colònies Cal Ganxo de Castelldefels.

És la primera vegada que l'escola ofereix una activitat d'aquestes característiques al seu alumnat. Aquest dia Cal Ganxo va esdevenir una escola de música amb 4 espais habilitats com a aules d'assaig de forma simultània on el Cor infantil, l'Orquestra de cambra i 3 Combos juvenils van poder assajar el seu repertori.

A l'estada s'hi va afegir també el Cor El Pailebot, cor infantil d'Arenys de Mar amb qui vam iniciar un intercanvi el curs passat i que el proper diumenge dia 15 de desembre actuarà conjuntament amb el Cor infantil de l'escola interpretant la Cantata "LA FORÇA QUE MOU l'UNIVERS" amb música de Gerard López i text de Mireia Durandeau (professora de piano i sensibilització musical de la nostra escola).

Així doncs, a més del treball d'assaig dels diversos grups vam aprofitar per preparar el moviment escènic dels cantaries a l'escenari i l'acompanyament instrumental de la Cantata a càrrec de l'orquestra de cambra i 3 grups de llenguatge musical fent la part de percussió.

Hi va haver també estones de descans i també de lleure amb jocs i activitats a càrrec de dues monitores que van fer divertir-se d'allò més primer el grup de joves i després els alumnes del Cor infantil d'Abrera i del Pailebot. 

Valorem molt positivament la participació i el desenvolupament de la jornada: la il·lusió dels més petits i l'esgotament després de tant jugar al final del dia; els joves incansables que fins l'hora de desmuntar no van parar de tocar i tocar cançons conegudes i d'altres de noves, fins i tot alguns van inventar algun tema; caminades per la muntanya de l'entorn de la casa... i la caminada nocturna fins al lloc on ens recollia l'autocar.

Un dia molt ben aprofitat, tant per al treball musical fet amb els diferents grups com per l'enfortiment de les relacions entre els alumnes i també amb els professors. Esperem que a tots els participants els quedi un bon record i es sentin satisfets de pertànyer a un conjunt musical.

  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes