L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

 

Des de l’Escola Municipal de Música d’Abrera s'inicia, el proper dilluns 6 de maig, el procés de preinscripció pel curs 2023-2024. Teniu temps per apuntar-vos-hi fins al divendres 24 de maig inclós. La preinscripció es podrà realitzar de forma telemàtica o de forma presencial. Preneu nota! 


L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)
 
La preinscripció pel curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de Música d'Abrera es farà tant online com de forma presencial.
  • Les famílies i persones interessades en la preinscripció online han d'emplenar el formulari que trobareu fent clic aquí.
  • Les preinscripcions presencials es podran dur a terme a la secretaria de l'Escola Municipal de Música d'Abrera (pl. del Rebato, 1), del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos) de dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h.

Per a més informació podeu trucar, en el mateix horari, al telèfon T. 93 770 27 02 o enviar un correu electrònic a l'adreça escolademusica@abrera.cat

 

PREINSCRIPCIÓ ESCOLA MÚSICA 2024-2025

 

Matrícula curs 2024-2025

El mes de juny es comunicarà el llistat d'admesos i es confeccionaran els grups i els horaris per al proper curs. Les matrícules es duran a terme de forma presencial durant el mes de juny de 2024.
 

La música a l’abast de tothom

Des de l’Escola Municipal de Música d'Abrera es posa la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran). Aquesta oferta educativa se centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

A banda, l'escola de música també ofereix la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma més professionalitzada en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna...

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera dotem d’equipament informàtic a diferents centres i serveis municipals. Escola Municipal de Música


Oferta educativa

El centre ofereix cursos de música a partir dels 3 anys amb programes educatius per a infants, joves, persones adultes i gent gran. Tot seguit us els detallem:

  • Sensibilització musical (I3,I4 i I5): Introducció al món musical a través del joc, el moviment i la cançó.
  • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran: Formació musical global a través de l’aprenentatge d’un instrument, ell llenguatge musical, el cant coral i el conjunt instrumental.
  • Educació musical complementària
  • Especialitats instrumentals: Violí, Viola, Violoncel, Piano, Guitarra, Cant, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Saxòfon, Tenora, Tible, Acordió diatònic, Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Bateria. 

L'Escola Municipal de Música ens ha ofert una tarda festiva i musical a l'Auditori del Centre Polivalent

 

 

Quotes i pagaments

  • Sensibilització (I3, I4 i I5):
          Matrícula: 20,34 €
         Quotes: 16,25 €/mes (10 quotes)
  • Educació musical per a Joves (a partir de 12 anys):
         Matrícula: 20,34 €
         Quotes: a partir de 47,36 €/mes (10 quotes)
  • Educació musical per a Persones adultes:
          Matrícula: 20,34 €
          Quotes: a partir de 43,84 €/mes (10 quotes)
  • Educació musical per a Gent Gran:
          Matrícula: 0 €
          Quotes: a partir de 34,16 €/mes (10 quotes)
  • Educació musical Complementària:
          Matrícula: 20,34 €
          Quotes: a partir de 12,07 €/mes (10 quotes)
  • Educació musical per a Infants (a partir de 6 anys):
          Matrícula: 20,34 €
          Quotes: a partir de 25,27 €/mes (10 quotes)
Contacteu amb l'Escola Municipal de Música d'Abrera!

Realitzar la preinscripció en aquests moments no us compromet a cap pagament (ni de la matrícula, ni de la quota).  Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música d’Abrera:

 

 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes