Arriba "La força que mou l'univers" a Abrera





"La Força que mou l'univers" es representarà el proper diumenge a l’Auditori del Centre Polivalent  d’Abrera continuant l'experiència d'intercanvi amb el cor infantil Pailebot d’Arenys de Mar que es va endegar el passat 9 de juny.
La cantata "La força que mou l'Univers" és una obra amb música de Gerard López Boada i conte a càrrec de Mireia Durandeau, professora de piano i sensibilització musical de l'Escola Municipal de Música d'Abrera i serà interpretada amb l'acompanyament instrumental d'un grup de professors/es de l'escola de música d'Abrera i diversos músics col·laboradors.

La cantata és una peça coral per a tots els públics, especialment el familiar, que ens explica el viatge de l'Ars per diferents mons a la recerca dels seus amics, que com ell pateixen el silenci dels seus pares. Després de moltes aventures aconsegueix trobar-los i de forma inesperada també troba la força que mou l'univers.
El Pailebot és un cor infantil, de la família coral del Cor L'Aixa, ubicat al poble d'Arenys de Mar i format part cantaires de diverses poblacions del Maresme. L'Escola Municipal de música d'Abrera comparteix la la seva filosofia: realitzar projectes engrescadors i amb un treball musical i escènic divertit i acurat a través de la música coral. Creiem que la música i el treball coral són una gran eina per apropar la cultura, desenvolupar la sensibilitat i aprendre a treballar de manera cooperativa i, per això, proposem actuacions i creem projectes en diferents formats especialment pensats per als joves cantaires.
Us esperem el  diumenge 15 de desembre a les 12h a l’Auditori del Centre Polivalent (Pl. del Rebato, 1). No us ho perdeu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes