Rècord d’inscrits a l’Escola de Música d’Abrera pel curs 2019-2020!



L'Escola Municipal de Música d'Abrera tanca el curs amb 190 matriculats pel curs 2019-20 amb 39 nous alumnes, dels quals dos terços són infants i joves d'entre 3 i 18 anys i la resta adults.

El nou curs s'iniciarà el pròxim 12 de setembre amb 23 grups de llenguatge musical amb alumnes d'entre 3 i 16 anys, 4 combos joves, 7 combos d'adults, 2 cambres joves, 2 cambres d'adults, 1 taller de roda d'instruments, 2 tallers d'Orquestra, 1 Orquestra de corda a més del Cor infantil,  el Cor jove i la Coral d'adults.

D'altra banda com és habitual s'impartirà formació per nens, joves i adults de 13 instruments: violí, viola, violoncel, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, saxo, trompeta, trombó, flauta travessera, acordió, piano i cant i s'afegeix com a novetat l'ukelele.

Durant el curs 2018-19 passat, l'Escola Municipal de Música d'Abrera ha afegit a la seva oferta formativa també la Musicoteràpia que té com a objectiu l'ús de la música i els seus elements (so, ritme, melodia, harmonia) en un procés creat per facilitar i promoure la comunicació, les relacions, l'aprenentatge, el moviment, l'expressió i l'organització per satisfer les necessitats físiques, emocionals, mentals, socials i cognitives i desenvolupar les potencialitats de l'alumne amb necessitats educatives especials.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament, Giulia Mirto, ha valorat molt positivament l'augment del nombre d'alumnes a l'Escola Municipal de Musica pel proper curs. "Seguirem fomentant i promocionat una educació musical de qualitat per a persones de totes les edats. També destaquem la inclusió de noves activitats com la musicoterapia per a persones amb diversitat funcional".


Des de l'Escola Municipal de Música agraïm públicament a tots els i les alumnes, mares, pares, professors i músics que han fet possible aquest gran curs amb deu Jam Sessions (7 de les quals amb Abrecedaris), tres setmanes d'Audicions d'Instrument, dues d'Audicions de Corals i conjunts Instrumentals, l'assistència a la Cantata Patuflash i l'Intercanvi amb la coral Pailebot "la Força que mou l'univers", la Trobada de cordes de Martorell, el XI Sala Piano, les enriquidores col·laboracions amb els recitals de poesia (J. Luis, Garcia Herrera, Walt Whitman) i tots els concerts (Castanyada, Nadal, Santa Cecília, Sant Jordi, Festa Major, Lletra a lletra, Nits de Jazz i Descobreix la Viola).

Per acabar us deixem l'entrevista a Jordi Campos, director de l'Escola de Música d'Abrera, a Ràdio Abrera sobre l'estrena del nou blog i moltes més coses!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes