Acaba el cicle de Jam Sessions del curs 19-20 amb Jam+Abrecedaris a la fresca!




El passat divendres 5 va tenir lloc, a la terrassa del Bar de la piscina, la Jam més estiuenca que va comptar amb la participació de nombrosos alumnes de l'escola a partir dels 11 anys, joves i adults, amb alumnes de l'escola de música d'Olesa de Montserrat i músics d'Abrera, Súria i també de Terrassa.

Després d'una intensa primera part amb temes de jazz rock, hot jazz, i rock and roll vam poder gaudir de la narració guanyadora del Concurs de relats d'Abrera 2019 “El enigma de Can Bros” a càrrec del seu autor Juan José Sánchez Fernández.
La sessió va continuar amb més jazz, rock, fusió, tradicionals catalans, també un tema del jove compositor abrerenc Frank Bonilla i va finalitzar amb un tema del guitarrista Pat Metheny.

Amb aquesta Jam Session l'Escola de Música i Abrecedaris tanquem un curs molt intens i molt ric en música, poesia i narrativa en directe amb 10 Sessions des del mes de setembre passat en les quals han passat per l'escenari prop d'una trentena d'alumnes de l'escola des dels 10 anys, joves i adults, grups de música músics de la nostra vila i dels pobles veïns a més a més dels nostres escriptors, els Abrecedaris. Un caliu cultural que ha nascut a Abrera i va creixent mica en mica! Al setembre tornarem amb més música i literatura.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes