L'escola de Música d'Abrera participa a la Festa Major d'Abrera!

 
Com cada any, a la vigília de la Festa Major, l'ESCOLA MUNICIPAL de MÚSICA d'ABRERA ofereix el seu CONCERT. 

En aquesta edició va ser el dijous 27 a les 19 h a l'escenari Trueta. 
Hi participaren uns 60 alumnes de l'escola de totes les edats (d'entre 3 i 80 anys). 

El Cor Infantil, el Cor de Joves i Adults, l'Orquestra de corda, el Taller d'orquestra, el Combo Jove i el Combo Heavy d'Adults oferiren un concert amb un repertori molt divers: des de la música del Barroc fins al Pop més actual. 

Vam poder escoltar obres de Charpentier, Haendel, David Martell/Manel Justícia, temes populars celtes, africans, espirituals negres, temes de Queen, The mamas and the papas, Denis Linde/Elvis Presley, Sau, Radiohead, Bad Bunny, Nick Waterhouse, UFO, Rainbow, entre d'altres, durant les 2h que va durar el concert. 

Una experiència molt especial per als participants en un bon ambient, un escenari magnífic i amb un públic molt nombrós, les famílies i molts veïns i veïnes d'Abrera, que van gaudir de la música en directe feta pels nostres alumnes! 
 
 

ÀLBUM DE FOTOS del Concert:
https://photos.app.goo.gl/R5nhB8QTGRNSHBqx5

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes