L'EMMA participa al Cantaxics 2022!!!

 


 
Aquest passat diumenge 27 de març 36 alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Abrera d'entre 3 i 8 anys van participar al CANTAXICS 2022 al Teatre Kursaal de Manresa
Més de 200 alumnes de les escoles de música de Berga, Sallent, Artés, Callús, Olesa de Montserrat i Abrera van oferir l'espectacle "QUIN CACAU PER FER AQUEST CAU" una Cantata amb lletra de Toni Serrano i música d'Elisenda Duocastella, Laura Gual, Marc Reguant, Montserrat Sala, Carles Suero i Guillem Vilar.
Els nens i nenes cantaven les 7 cançons que expliquen la història dels habitants d'una bassa i el seu entorn, la granota, els talps, l'oreneta, durant la tardor, l'hivern i finalment la primavera.
Aquesta activitat l'organitza l'ACEM Associació Catalana d'Escoles de Música amb la col·laboració de les escoles associades com la d'Abrera. Enguany és la 13a edició. També s'ha editat un Conte amb la història i les cançons que es pot adquirir sol·licitant-lo a l'escola de música (escolademusica@abrera.cat) i també el podeu escoltar a Spotify (Quin cacau per fer aquest cau).
Agraïm la participació de les famílies en aquesta activitat i felicitem els i les alumnes cantaires que han fet un molt bon treball guiats per la Mireia i la Teresa les nostres professores de música, creant tots junts un espectacle entranyable.
ÀLBUM DE FOTOS
https://photos.app.goo.gl/JZGyzDsqisUdxeRe6

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes