Gaudim de les Audicions d’instrument de l'Escola Municipal de Música!

 



Més de 100 alumnes d'entre 7 i 70 anys han participat en les les audicions d'instruments de l’Escola Municipal de Música d’Abrera, realitzades a l'Auditori del Centre Polivalent entre el dilluns 14 i el dijous 17 de març. Des de l'Escola de Música i l’Ajuntament d’Abrera continuem treballant per oferir activitats segures, seguint els protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents i amb il·lusió de poder tornar a compartir en directe amb les famílies les actuacions dels alumnes. 


Durant aquests dies d’audicions, els i les alumnes, infants, joves i adults, han actuat a l’escenari de l'Auditori del Centre Polivalent mostrant el treball fet a classe d’instrument durant el trimestre. Hem pogut gaudir dels diversos instruments que impartim a l’escola de música: acordió, flauta travessera, saxo, trompeta, veu, piano, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, violí, viola i violoncel.  

I una vegada més, alguns alumnes de musicoteràpia han participat en aquestes audicions seguint el treball per la inclusió que fem des de l’escola de música. Moltes gràcies a totes i tots! 

Donem les gràcies a les famílies i l'alumnat per la bona acollida i la implicació en aquesta edició de les Audicions d’Instrument! 
 

  • Podeu veure els vídeos de les audicions al canal de youtube de l'Escola Municipal de Música fent clic aquí.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes