Obrim les preinscripcions online pel curs 2020-2021 a l'Escola Municipal de Música d’Abrera



Iniciem el procés de preinscripció per estudiar a l’Escola Municipal de Música d’Abrera pel curs 2020-2021. A conseqüència de les mesures excepcionals preses per la crisi sanitària de la Covid-19, la preinscripció es farà del dilluns 18 al divendres 29 de maig de forma telemàtica mitjançant el formulari de preinscripció que trobareu seguidament. Preneu nota!

Des de l’Escola Municipal de Música (Pl. Rebato,1. Centre Polivalent) posem la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran). Aquesta oferta educativa es centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

A la vegada, a l’escola oferim la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma professionalitzadora en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna...

Enguany, la preinscripció pel curs 2020-2021 es farà de manera online del dilluns 18 al divendres 29 de maig. Les famílies i persones interessades en cursar estudis el proper curs, han d'omplenar aquest formulari (que trobareu fent clic aquí) i confirmarem la preinscripció. Durant el mes de juny comunicarem el llistat d'admesos i confeccionarem els grups i els horaris per al proper curs.

Oferta educativa
El centre ofereix cursos de música a partir dels 3 anys amb programes educatius per a infants, joves, persones adultes i gent gran.
  • Sensibilització musical (P3,P4 i P5): Sensibilització global a través del joc, el moviment i la cançó a les Escoles d’infantil i primària del municipi i a l’Escola de música.
  • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran: Aprenentatge progressiu d’un instrument amb la finalitat de fer música en grup.
  • Especialitats instrumentals: Violí, Viola, Violoncel, Piano, Guitarra, Cant, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Saxòfon, Tenora, Tible, Acordió diatònic, Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Bateria.
  • Musicoteràpia: Sessions de musicoteràpia per a alumnat amb necessitats educatives especials. Són sessions de treball individual o en grup atenent als requeriments de cada necessitat.

Quotes i pagaments
  • Sensibilització (P3, P4 i P5):
    Matrícula: 20’34€
    Quotes: 16’25€/mes
  • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran:
    Infants (a partir de 6 anys):
    Matrícula: 20’34€
    Quotes: 25’27€/mes

    Joves (a partir de 12 anys):
    Matrícula: 20’34€
    Quotes: 25’27€/mes

    Persones adultes i gent gran:
    Matrícula: 20’34€
    Quotes: 43’84€/mes    
  • MusicoteràpiaMatrícula: gratuïta.
    Quotes: 22’09€/mes.

Realitzar la preinscripció en aquests moments no us compromet a cap pagament (ni de la matrícula, ni de la quota).
També recordem que pel que fa als serveis que no s’han rebut durant el tancament del centre, no us afectaran econòmicament ja que vàrem paralitzar el pagament de les classes impartides del 2 al 12 de març. I vàrem ajornar el seu rebut, que s’emetrà quan comencin de nou les classes presencials, a mes vençut.

L’activitat a distància, també ha quedat exempta de pagament.

I si no continuo el curs vinent?
Quan comenci de nou l’activitat presencial es liquidarà la part proporcional de la quota que va quedar ajornada entre els dies 2 a 12 de maig del 2020.

Contacta’ns amb qualsevol dubte a:
E-mail: escolademusica@abrera.cat
Pàg web de l’Ajuntament: abrera.cat/serveis/educació
Telèfon: 673 22 89 37  (de dilluns a divendres de 17.00h a 20.30h)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes