L'activitat online durant el confinament, tot un èxit!



Així sona el nou tema " Mientras tanto..." de Galistheo.


Des de l'Ajuntament vam considerar molt important que l’alumnat de l'Escola Municipal de Música poguessin seguir amb la pràctica d'aquesta disciplina, en la mesura que fos possible, des de casa, i per mantenir així l’aprenentatge i per passar una millor estona durant els dies de confinament.
Per això, des del 20 d'abril passat, mitjançant l’aplicatiu Google Classroom, el professorat del centre està treballant de valent, amb sessions formatives online, materials digitals i enregistraments d'àudios i vídeos que han permès un acompanyament dels alumnes, fent seguiment constant de la seva evolució i resolent els seus dubtes. Unes activitats telemàtiques que s'imparteixen en els horaris habituals de les classes presencials i que estan exemptes de pagament.
La resposta de l'alumnat a l'activitat online ha estat excel·lent, i un total de 135 dels 183 alumnes/as matriculats/des en el moment de l'inici de la crisi sanitària n'estan fent seguiment, el que representa gairebé un 75% de l'alumnat. En el cas dels infants, amb el recolzament de les seves famílies, que estant ajudant-los perquè els seus fills i filles puguin progressar en l'ensenyament musical.

Projectes col·lectius durant el confinament
Durant el període del confinament, des de l'Escola Municipal de Música hem treballant en diversos projectes col·lectius i individuals que us detallem a continuació:
  • Vídeo de la cançó "Tinc un nou pla" del grup Sense Sal amb la participació de les Corals, Orquestra de corda i un Combo.
  • Vídeo d'una versió de la cançó "House of rising sun" amb la participació del Combo J2 format per Ruphael Moreno, Maria Muñoz, Jan Almendro i David Altelarrea, juntament amb el Jordi Porcar.
  • Vídeo del "Cant de joia" (Himne a la l'alegria) en motiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven amb la participació de les Corals i l'Orquestra de corda.
  • Participació a la "Diada de Sant Jordi Virtual 2020" amb els videos de la cantata "La Força que Mou l'Univers" i el conte "El somriure de la princesa".
  • "Audicions virtuals" : l'última setmana de curs publicarem els vídeos que s'hagin anat generant amb les interpretacions dels nostres alumnes d'instruments i conjunts instrumentals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes