Participem a la X Sala Piano a la Garriga de Castelladral




L'Escola Municipal de Música d'Abrera vol donar l'enhorabona als alumnes: Katrina Esteve Pato, Íngrid  Blázquez  Folch, Lucía Rodríguez  Collazos i Ruphael Moreno Sánchez per la seva participació, aquest diumenge 9 de febrer, al X Sala Piano.


Per celebrar aquest desè aniversari s'ha fet una gran "Pianada" on vint-i-quatre pianistes han tocat la mateixa peça tots plegats amb sis pianos al mateix escenari. A més de la pianada es van interpretar el popular "Thriller" de Michael Jackson i el tema "Pedalant sobre les tecles". Com a record de la trajectòria d'aquest esdeveniment l'organització ha creat aquest recull fotogràfic on podeu veure fotos de totes les edicions del Sala Piano amb els seus convidats i participants.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes