CONCERT de COMBOS de l'Escola de Música al MERCAT de 2a MÀ




El passat dissabte 15 de febrer l'Escola Municipal de Música d'Abrera participà al Mercat de segona mà que es celebrà al Parc i Amfiteatre exterior del Centre Polivalent. Una proposta de la Regidoria de Joventut a la qual l'escola s'hi va adherir oferint un Concert a càrrec d'alguns dels seus grups de joves i adults. 

A les 11h començaren les actuacions amb el Grup de Cambra de guitarres, format per Miguel Carreras, Francisco Padilla i Antonio Palomo que ens oferiren diverses obres clàssiques i contemporànies. Seguidament un Grup local format  per Arnaud Lendhart a la bateria, alumne de l'escola, Eduard Vázquez a la guitarra, Montserrat Sanmartí a la veu i Íñigo Ruiz al baix va oferir el seu treballat repertori de rock anglosaxó. El concert va continuar amb un duet format per Sara a la veu i Abraham a la guitarra (també alumne de l'escola).

A continuació el Combo Jove de l'escola, format per Marc Moreno a la bateria, Núria Sánchez a la veu, Carlos López al baix i Katrina Esteve al piano va oferir una excel·lent versió de Bad Guy de Billie Ellish.

Seguidament va brillar el Combo Jazz de l'escola format per Lucía Fernández a la veu, Américo Toro al baix i a la veu, Josep Blázquez a la guitarra, Maurizio Toro al piano i amb la col·laboració de Marc Moreno a la bateria, amb un repertori trepidant molt divers amb temes de Mecano, Jackson Five, Pat Metheny i John Coltrane.

Va continuar un grup de rock indy format per joves músics de Collbató i Esparreguera. I per acabar el concert un grup improvisat de joves de músics dels diversos grups participants ens van oferir el tema "All of me" de John Legend.



ÀLBUM de FOTOS 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes