L'Escola Municipal de Música participa en un concert de la Banda de la Unió Musical del Bages a Manresa


El diumenge 17 de novembre, 3 alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Abrera van participar al Concert de Sta. Cecília de la Banda de la Unió Musical del Bages, que va tenir lloc al Teatre Conservatori de Manresa. Els nostres participants ven ser Dolors Bel i Álvaro Negrillo, al saxo tenor, i Aarón Dueñas al saxo alt, acompanyats també pel professor de saxo i director de l'escola Jordi Campos.
Ja fa més de 13 anys que aquesta entitat convida als alumnes de les escoles de música a participar en el seu Concert de Santa Cecília interpretant diverses obres conjuntament amb els músics de la Banda.

La regidora d'Educació. Giulia Mirto, ha manifestat que "des de l’Ajuntament agraïm la invitació a aquest acte que posa en valor la capacitat de la música d’unir persones i compartir moments tan especials com els que vàrem viure al concert del passat diumenge. És un orgull que l’alumnat de la nostra Escola de Música participi d’aquests actes i els engresquem que segueixin mostrant i compartint la feina que fan dia a dia, i el seu talent".

Per l'Escola Municipal de Música d'Abrera és un goig poder participar amb els nostres alumnes en un concert com aquest, per l'exigència d'estudi i treball que això comporta pels participants i sobretot, per l'emoció que es percep ja des del primer assaig, i molt especialment en el moment del concert, de fer música amb un grup tan gran (prop de 100 músics).

En la primera part la Banda de la Unió Musical del Bages va oferir un repertori de músiques d'arreu del món amb temes com Bella ciao, A kletzmer festival, English folksong Suite i Bands around the world. En la segona part i amb la incorporació de prop de 60 alumnes de 9 escoles de música dels voltants de Manresa la Banda interpretà  l'obra "A day at the Circus" de James Curnow i la marxa "Foxfire" de Ed Huckeby.

Així, el Teatre Conservatori de Manresa va acollir un concert trepidant i divertit amb actors i malabaristes que van anar presentant les diferents músiques que configuraven el programa.























Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes