Gran èxit de participació a la Castanyada del Centre Polivalent!



Abrera torna a celebrar la Castanyada i la nit més terrorífica de l'any, Halloween, amb diferents propostes per gaudir de les castanyes, els panellets, les disfresses de por... Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha organitzat i col·laborat en dur a terme aquestes activitats per a totes les edats.

Festes de Castanyada i Halloween molt participatives!
D'altra banda a la Castanyada del Casal de Joves (pl. Rebato, 1) hi van participar el Servei de Joventut, el Servei d'Infància, l'Escola Municipal de Música, Espai Khalima i l'Espai Galàxia. Es va realitzar un taller de pintacares, on van participar moltes i molts joves i infants. L'Espai Khalima i Galàxia van organitzar una castanyada popular i dos tallers: un de galetes artesanes amb motius de Halloween i Castanyada i un altre taller de manualitats amb el mateix motiu decoratiu.

Els concerts de l'Escola Municipal de Música es van fer al hall del Centre Polivalent, i van participar tots els combos i grups, i també un grup d'adults. D'altra banda als concerts hi van participar el John i el Nando que utilitzen el buc d'assaig (que s'ofereix totes les tardes de 16 h a 21 h i matins de dimarts, dimecres i dijous de 9 h a 14 h al Casal de Joves) que van oferir un gran concert. A l'acte hi van assisitir més de 200 persones i es va cloure amb un pica pica.





Totes les fotos aquí de la Castanyada al Centre Polivalent aquí

Font original Ajuntament d'Abrera

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes