L’Escola de Música d’Abrera inicia un intercanvi amb el Cor infantil Pailebot d’Arenys de Mar



El diumenge 9 de juny passat, nens i nenes de les corals infantils de l'Escola de Música d'Abrera van interpretar la cantata "La Força que mou l'Univers" junt amb el Cor infantil Pailebot al Teatre Seràfics d'Arenys de Mar.

La cantata "La força que mou l'Univers" és una peça amb música de Gerard López Boada i conte a càrrec de Mireia Durandeau, professora de piano de l'Escola Municipal de Música d'Abrera i va ser interpretada amb l'acompanyament instrumental d'un grup de professors/es de l'escola de música d'Abrera i diversos músics col·laboradors.

La cantata ens explica el viatge de l'Ars per diferents mons a la recerca dels seus amics, que com ell pateixen el silenci dels seus pares. Després de moltes aventures troba als seus amics i de forma inesperada la força que mou l'univers.
El Pailebot és un cor infantil, de la família coral del Cor L'Aixa, ubicat al poble d'Arenys de Mar i format part cantaires de diverses poblacions del Maresme. L'Escola Municipal de música d'Abrera comparteix la la seva filosofia: realitzar projectes engrescadors i amb un treball musical i escènic divertit i acurat a través de la música coral. Creiem que la música i el treball coral són una gran eina per apropar la cultura, desenvolupar la sensibilitat i aprendre a treballar de manera cooperativa i, per això, proposem actuacions i creem projectes en diferents formats especialment pensats per als joves cantaires.

Continueu alerta perquè a la tardor tenim previst que arribi "La Força que mou l'univers" a Abrera continuant l'experiència d'intercanvi amb una jornada d'assaig i esbarjo amb els alumnes per fer arribar aquest gran espectacle a l'Auditori del Centre Polivalent.

Aquí podeu veure les fotos de la Cantata!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes