Descobreix la viola a l’Auditori del Centre Polivalent!


El proper dimecres 5 de juny a les 18.30 h tindrà lloc, a l’Auditori del Centre Polivalent (Pl. Rebato, 1), el concert familiar “Descobreix la Viola". L’Escola de Música d’Abrera us ofereix aquesta original proposta per petits i grans on podreu fer un viatge sonor i històric des de peces clàssiques de Bach, Telemann, Hoffmeister, Walton, Shumann, o Campagnoli fins a estils moderns.
Es tracta d’una activitat gratuïta adreçada a infants a partir de 5 anys i famílies, dirigida pel violista, pedagog i musicoterapeuta Raúl Celis Maturana i amb el suport dels professors i professores de l’Escola Municipal de Música d'Abrera.

L’Escola Municipal de Música (Pl. Rebato,1. Centre Polivalent) posa la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran).  Aquesta oferta es centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

Veniu a descobrir la viola l’Auditori del Centre Polivalent. Us hi esperem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes