Setembre Musical d'Abrera. ELLES -Projecte XV

 


Com ja és tradició, el curs comença a Abrera amb una cita cultural ineludible: el Setembre musical! Aquest 2021 la programació s’estableix a la Sala Municipal.

 

"Elles", del grup Projecte XV, el divendres 24 de setembre

 

La Sala Municipal acollirà el divendres 24 de setembre a partir de les 22 h,dins del cicle Setembre Musical, el concert ELLES -Projecte XV.

Projecte XV  va néixer de l’empoderament d’una desena de noies, amb el propòsit de transmetre i crear música d’una manera diferent. I això és el que han intentat fer durant aquests dos anys de vida que té el grup. A banda d’espectacles i concerts que han fet a Olesa de Montserrat i altres poblacions, es van sumar des de la primera edició a les Marxes Feministes del Montserratí organitzades pels col·lectius feministes d’Olesa, Martorell i Esparreguera. Aquest any, a més, els va sorgir la idea d’agafar aquella petita actuació i convertir-la en un espectacle en si.

 

Elles és un espectacle que entremescla la veu, el moviment, la poesia, la prosa, i la música. Cançons i paraules d’aquí i d’allà, sempre amb el compromís de qui són. Una actuació d’una hora pensada per a tots i totes les que vulguin seure a reflexionar d’una manera més distesa, transportar-se a històries punyents, deixar-se endur per l’emoció.

 

  • Adquiriu la vostra entrada a la part inferior d'aquesta pàgina o clicant aquí.

Hora d'inici

22 h

Hora de final

24 h

Preu

Entrada General - 4,50 €
Entrada Reduïda - 2,50 €
Menors de 0 a 10 anys - Entrada Lliure

Lloc

Sala Municipal (ps. de Telefònica, S/N)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes