Segon concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació del grup EIMA, el dissabte 8 de maig

 


EIMA es un grup de pop rock nascut al nostre municipi i amb un alumne de l'EMMA! Està format per l'Edu i l'Albert a la guitarra, l'Iñigo al baix, la Montse a la veu i l'Arnaud a la bateria. No us perdeu el concert que oferiran dins el Cicle Musical Abrera a la Sala Municipal el dissabte 8 de maig a partir de les 20 h. La formació abrerenca presentarà temes propis i versions dels seus grups musicals favorits.

  • Podeu adquirir la vostra entrada per veure en directe al grup EIMA a partir d'aquesta tarda a les 18 h a fent clic aquí.


L'entrada a la Sala municipal es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

  • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.30 h
  • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.40 h
  • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.50 h

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora d'adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar.

 

A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.

 

Primer concert amb la Carla Morillo

El primer concert del Cicle Musical Abrera va tenir lloc el dissabte 10 d'abril, amb l'actuació de la Carla Morillo, una pianista i cantant que ha col·laborat en diverses actuacions amb l’Escola de Música d’Abrera. L'abrerenca Carla Morillo va oferir un concert de piano i veu en solitari, versionant temes coneguts per a tot els públics. L'actuació es va iniciar a les 20:00 h i vam gaudir d'una actuació intimista de la Carla, sola a piano i veu va interpretar cançons d'Adele, John Lenon, Amy Winehouse, etc. La veu de la Carla va fer aixecar al públic homenatjant-la amb aplaudiments al finalitzar cadascuna de les cançons. Des de l'Ajuntament agraïm l'actuació de la Carla, esperem gaudir-ne en més ocasions, i també al públic assistent, més de 50 persones, per respectar les mesures de seguretat. Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb la Carla Morillo fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El cicle musical dedicat a joves talents del nostre municipi continuarà a la Sala Municipal amb l'actuació de FMP Crew, el dissabte 5 de juny. Properament obrirem inscripcions en aquest web municipal, us anirem informant!

Noticia extreta del web de l'Ajuntament d'Abrera

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes