186 alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Abrera han començat el nou curs aquesta setmana

 

Amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19, l'Escola Municipal de Música ha obert de nou aquesta setmana les portes de forma presencial i ho fa mantenint el volum d'alumnes del curs passat, tot i la situació d'incertesa en què ens trobem, amb 186 alumnes.

Després d'una etapa de classes online durant el confinament i la desescalada alumnes, famílies i professors s'han retrobat "en directe" amb la intenció d'ensenyar, aprendre i, sobretot, gaudir de la música!


Des de l'escola hem elaborat un pla per tal de poder oferir a l'alumnat en essència les mateixes assignatures que en cursos anteriors però garantint les mesures de protecció. En alguns dels programes educatius (Iniciació i Educació Musical Bàsica) s'ha reduït el temps de classe per tal de possibilitar la subdivisió de grups i aconseguir l'aforament adequat de les aules que permet mantenir la distància de seguretat i la correcta ventilació dels espais.

Aprofitem l'inici del curs per convidar-vos a veure el vídeo de la cançó Tinc un nou pla del grup Sense sal interpretada pel Cor i l'Orquestra de l'Escola Municipal de Música d'Abrera amb la participació de prop 50 alumnes de l'escola d'entre 3 i 80 anys.

  • Podeu veure el vídeo a la part inferior d'aquesta pàgina i al nostre canal de Youtube fent clic aquí.

Per informació sobre les inscripcions us podeu adreçar al correu: escolademusica@abrera.cat o també al telèfon 93 770 27 02 de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

 

Bon inici de curs a totes i tots. A Abrera gaudim de la música!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

La música mejora el desarrollo cerebral de los niños, según John R. Iversen, uno de los máximos referentes en neurociencia

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes