Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!


A Abrera, som cultura! Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant, juntament amb les entitats del nostre municipi, en l'organització d'un seguit d'activitats per celebrar aquest any la Festivitat de Sant Pere, ja que les mesures preses per la contenció i prevenció del coronavirus no ens permetran celebrar la Festa Major en el seu format habitual.

L'Escola Municipal de Música d'Abrera ha col.laborat activament en la preparació de la celebració de la Festa Major d'enguany amb una mostra d' audicions virtuals a les xarxes socials.


Actuacions virtuals permanents de Festa Major:

Seguiu al nostre canal de youtube Ajuntament Abrera i de l'Escola de Música la publicació de vídeos realitzats per entitats del nostre municipi.
  • Dv. 26 juny
    18:30 h Vídeo Exposició de la Gent Gran
    20:30 h Vídeo actuació especial de Festa Major de la Coral Contrapunt
    22:00 h Vídeo del correfoc i piromusical de la Colla de Diables Bram de Foc d’Abrera
  • Ds. 27 juny
    16:00 h Vídeo de ballada de sardanes amb la Colla Sardanista d’Abrera
    21:00 h Vídeo de la Cercavila de la Festa Major 2019 amb l'Associació Cultural i Folklòrica d’Abrera.
    21:30 h Vídeo de Combos de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( trobareu aquest vídeo al canal de youtube Escola Municipal de Música Abrera)
  • Dg. 28 juny
    10:00 h Vídeo del Centre Excursionista d’Abrera
    11:00 h Vídeo de les actuacions infantils de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( youtube Escola Municipal de Música Abrera)
    19:00 h Vídeo de les actuacions de solistes adults, de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( youtube Escola Municipal de Música d’Abrera)
    21:00 h Video resum del Pride Abrera


Aquí podeu veure la programació completa d'activitats online i presencials de Festa Major.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2023-2024 del dijous 4 de maig al divendres 26 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2024-2025 del dilluns 6 de maig al divendres 24 de maig (ambdós inclosos)

L'Escola Municipal de Música ha iniciat el curs escolar musical 2023-24 amb 190 alumnes